Byggnadsingenjör / konstruktör

Byggnadsingenjör/konstruktör sökes för innovativa betongprojekt hos SF Marina Wallhamn AB

SF Marina Wallhamn AB är på jakt efter en erfaren byggnadsingenjör eller civilingenjör med intresse av att leda projekt inom flytande vågbrytare och pontonbryggor i betong. Om du har några års erfarenhet inom konstruktion av betong och armering och letar efter en spännande utmaning har du hittat rätt!

Varför jobba hos oss?

Hos SF Marina Wallhamn AB kommer du inte bara vara en del av en grupp, utan en nyckelaktör i produktionen av nyskapande produkter för våra globala kunder. Våra projekt finns över hela världen, från pittoreska Bohuslän till soliga europeiska kuststäder, från USA:s östkust till Costa Ricas vackra stränder och Nya Zeelands dramatiska kust. Oavsett om det är små privata anläggningar eller stora marinor för superyachts, kommer du att vara en central del i att skapa robusta, flytande betongkonstruktioner. Och som är ”Still there after the storm”.

Din framtida roll

I rollen som byggnadsingenjör/konstruktör kommer du att vara hjärnan bakom nya produkter och bidra till varje steg i produktionsprocessen. Du kommer att vara involverad i både små och stora marina projekt runt om i världen – från förstudie till bygghandling och färdigt projekt. Du kommer att projektleda och utföra konstruktionsberäkningar och säkerställa att alla ritningar uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Vem är du?

Vi letar efter dig med en högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggkonstruktion och några års erfarenhet. Du är inte bara intresserad av egen utveckling utan brinner även för att bidra till dina kollegor och kunders framsteg. Du tycker om att skapa kontakter både internt och externt. Du har goda kunskaper inom Autodesk och eftersom vi arbetar internationellt behärskar du engelska väl i både tal och skrift. Andra språkkunskaper ser vi som en bonus. Din entusiasm och förmåga att driva projekt från idé till mål gör dig till en ovärderlig del av vårt team.

Ansökan

Om du vill du vara med och skapa framtidens betongpontoner, skicka in din ansökan idag till johannes.bergstrom@sfmarina.se Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot att höra av dig och välkomnar dig till SF Marina Wallhamn – där innovation och hållbarhet möts.

Ansökan

Vill du vara med och skapa framtidens pontoner för hela världen? Skicka in din ansökan idag till:

Share this